Make your own free website on Tripod.com

Kengkawan

awek aku..?

wan

amli

jang

nard

redo

 

 Ni lah sebahagian daripada member2 aku yang bagi gambar pada aku…so yang lain tu takde gambar dan tak dapat lah aku nak promotekan muka korang ke dalam hp aku nie…okeylah nak aku kenalkan sorang2 ker? Orait ler…yang pakai baju kurung merah, comel sangat tu adalah 'awek' aku kalau korang nak tau…cute tak?? Sebelah tu Airwan (sarawak), yang smart pakai tie tu lak Amli (kota tinggi), sebelah tu Jang (kedah), lepas tu lak Nard (JB) dan akhir sekali Redo (muar). Lain-lain member aku adalah Azwar, Pojie, Mat Kayon, Ijat, Wak, Alieas, Cheerot, Zul, Izan, Jengkoi, Yon, Hasbullah, Mizie, Bad, Chong, Dave, Dzul, Fakhrul, Frankie, Francis, Hafizan, Haswandi, Azhar, Kamal, Yo, Khaidir, Law, Lim, Arif, Faisal, Dino, Azizi, Mi Tokai, Fadzil, Fairuz, Fais, Farid benjol, Mufleh, Datuk, Duan, Adura, As, Dodent, Ainiza, BJ, Min, Angelia, Arlina, Chai, Chong, Ayu, Kiki, Eni, Ezlina, Farawahida, Fariza, Fariza Marfuzah(Adun Sepang), Fazuriaty, Fuziah, YB Anim, Intan, Linda, Jaza, Karmiza, Khamsiah, Lim, Lynna, Mardziah, Mazita, Abg.Fauzi, Sobri, Shahril, Yusran, Cikgu, Zahar, Tanchok, Badli, Azwan, Elfee, Iqbal, Mus, Navamani, Sham, Nik, Nona Julia, Aishah, Azlen, Dina, Zuhaidah, Fendi, Noormala, Hawanis, Kamariah, Rozitaaini, Shazlyn, Zeana, Azizah, Lan, Liana, Norjehan, Norlinda, Norria, Norzalina, Nurani, Nurul Huda, Pairos, Premala, Rahaizab, Adi, Ramzul, Rita, Rohaidah, Rohaizan, Nana, Rohana, Rohani, Andy, Rosna, Rozana, Ruhaizat, Salahudin, Salanizah, Salasiah, Rosmawati, Shahrul, Shafiru, Sh. Nuriyah, Siti Noorazamimah, Siti Syafarah, Datin, Suhaimi, Suhana, Sukma, Suzana, Suziana, Syamsul, Syed, The, Teong, Tiyagaraja, Ayeh, Hanif, Wan Haliza, Weng, Pak Ya, Yusmady, Zahari, Zaid, Eton, Zetti, Zuhaida, Zuraihan dan Zuraini. Haaa…ramai2 ni semua coursemate aku…

Okey sekarang ni giliran member2 chat aku lak…Yatie, Mas, La, Posh, Lily, Ewo, ct_raidah, akak haizee, tottet, rozie, kakcik, kak rose, serindit, kakap, jerry, megat, asmah, julie, rosmawati, Pojie mamat, pucat, fizah, zimah, mira, yus, cute_mar, marzuki, exco, surian dan paling aku takleh lupa, AWIN. Kepada korang semua, selamat menghadapi dugaan hidup ini dengan tabah. Semoga berjaya dalam apa jua bidang yang bakal diceburi kelak. I luv you all.